MODAFINIL 200 MG 30 Tabletten

 45,00

(1 klantbeoordeling)
Op voorraad
modafinil
MODAFINIL 200 MG 30 Tabletten  45,00

Trustpilot Stars

Super service, Betrouwbaar en Snel.

 • Klanten beoordelen ons met 5 sterren
 • Vandaag besteld is morgen is huis
 • Betaal veilig met iDeal, Bancontact of Sofort
Beveiligde Betaal Methoden

Modafinil is een Stimulant, die bekendstaat onder de handelsnaam Modvigil.

In onze huidige samenleving is scherpte en focus cruciaal. Modafinil, een medicijn dat de aandacht verbetert en slaperigheid tegengaat, is geliefd bij wie hun productiviteit en cognitieve capaciteiten wil verhogen. Het verkrijgen ervan is echter ingewikkeld, omdat je het niet zomaar bij de drogist kunt kopen. Serviceapotheek.net is een betrouwbare online apotheek met een solide verzendbeleid. Of je nu een student bent die examens wil halen of een drukke professional die zijn productiviteit wil verhogen, Modafinil kan een uitkomst bieden.

Belangrijke eigenschappen van Modafimil zijn:

 • Verbeterde concentratie
 • Vermindering van slaperigheid
 • Toename van alertheid
 • Verhoging van cognitieve vaardigheden
 • Positieve invloed op productiviteit
 • Een doktersrecept is vereist om dit medicijn te verkrijgen, maar bij de serviceapotheek.net kun je het direct zonder recept met Tikkie, iDeal, Bancontact of Sofort kopen, zonder bitcoins.

Toepassing en beleving met Nitrazepam

Mensen gebruiken Modafinil om hun concentratie te verbeteren, slaperigheid tegen te gaan en alerter te zijn, vooral bij slaapstoornissen of ploegendiensten. Het kan ook cognitieve functies verbeteren.

Gebruikers waarderen de langdurige werking (tot 12 uur), maar bijwerkingen zoals hoofdpijn en nervositeit kunnen voorkomen.

Modafinil wordt vaak gebruikt voor verhoogde productiviteit en betere studieresultaten, maar het is alleen op recept verkrijgbaar vanwege mogelijke risico’s bij onjuist gebruik en moet onder toezicht van een arts worden genomen.

Onderzoek heeft aangetoond dat Modafinil

Onderzoek heeft aangetoond dat Modafinil wordt onderzocht als een mogelijke behandeling voor ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder). Hoewel het nog niet officieel is goedgekeurd voor deze aandoening, zijn er enkele bevindingen:

Verbeterde Concentratie: Modafinil lijkt de concentratie te verbeteren en kan helpen bij het verminderen van afleidbaarheid bij sommige mensen met ADHD.

Verhoogde Alertheid: Het medicijn kan ook de alertheid verhogen, waardoor mensen met ADHD zich wakkerder en meer gefocust voelen.

Minder Bijwerkingen: In vergelijking met traditionele ADHD-medicijnen zoals stimulantia, lijkt Modafinil minder bijwerkingen te veroorzaken, zoals nervositeit of slapeloosheid.

Hoe moet ik dit geneesmiddel innemen?

De aanbevolen dosis bij volwassenen is 200 mg per dag, die in één keer (’s ochtends) of in twee doses (’s ochtends en ’s middags) kan worden ingenomen. De tabletten moeten zonder kauwen met water worden ingenomen, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Volg strikt de voorgeschreven dosering van uw arts of apotheker en raadpleeg hen voordat u dit gebruikt als u bepaalde medische aandoeningen heeft of andere medicijnen gebruikt.

1 beoordeling voor MODAFINIL 200 MG 30 Tabletten

 1. Lex

  Werkt goed, ben er helemaal blij mee.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *