NITRAZEPAM 5 MG 30 Tabletten

 70,00

(1 klantbeoordeling)
Op voorraad
nitrazepam
NITRAZEPAM 5 MG 30 Tabletten  70,00

Trustpilot Stars

Super service, Betrouwbaar en Snel.

 • Klanten beoordelen ons met 5 sterren
 • Vandaag besteld is morgen is huis
 • Betaal veilig met iDeal, Bancontact of Sofort
Beveiligde Betaal Methoden

Nitrazepam is een van de benzodiazepines, die bekendstaat onder de handelsnaam Mogadon.

Mogadon, ook wel Nitrazepam genoemd, is een slaapmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van slapeloosheid. Het heeft een kalmerend effect en ontspant de spieren, vergelijkbaar met oxazepam, omdat beide tot de benzodiazepine-groep behoren. Een dosis van 5 mg Mogadon komt overeen met ongeveer 10 mg diazepam. Normaal gesproken heb je een doktersrecept nodig om dit medicijn te verkrijgen, Je kan bij de Server Apotheek direct met Tikkie, iDeal, Bancontact of Sofort betalen, zonder bitcoins.

Belangrijke eigenschappen van Nitrazepam zijn:

 • Het is een slaapmiddel dat wordt gebruikt bij de behandeling van slapeloosheid.
 • Het heeft een kalmerend effect op het centrale zenuwstelsel.
 • Het ontspant de spieren.
 • Het behoort tot de benzodiazepine-groep, vergelijkbaar met oxazepam.
 • Een dosis van 5 mg Mogadon komt overeen met ongeveer 10 mg diazepam.
 • In de meeste gevallen is een doktersrecept vereist om dit medicijn te verkrijgen, maar bij de serviceapotheek.net kun je het direct met Tikkie, iDeal, Bancontact of Sofort kopen, zonder bitcoins.

Toepassing en beleving met Nitrazepam

Vermijd frequent gebruik van Nitrazepam, aangezien slaapmiddelen verslavend kunnen zijn. Gebruik het alleen als u geen andere mogelijkheid heeft om in slaap te vallen, bij voorkeur niet vaker dan eens in de paar dagen wanneer dat echt nodig is.

Voordat u Mogadon inneemt, zorg ervoor dat u al uw dagelijkse taken hebt afgerond en klaar bent om te gaan slapen. Schakel de lichten uit, vermijd trappenlopen en autorijden, aangezien dit medicijn slaperigheid kan veroorzaken.

Gebruiksinstructies: Neem het medicijn 30 minuten voor het slapengaan in met een glas water en zorg ervoor dat u de komende 8 uur kunt slapen.

Mogadon, ook bekend als Nitrazepam, heeft een snelle werking.

Een voordeel van Mogadon is de snelle werking ervan. Binnen vijftien tot dertig minuten na inname kunt u al de gewenste effecten, zoals slaperigheid en rust, ervaren. Het is echter belangrijk om dit slaapmiddel met mate te gebruiken voor optimale resultaten.

Nitrazepam 5mg kopen zonder recept is mogelijk bij de servericeapotheek.net

Bij de Serviceapotheekl.net is Nitrazepam 5 mg te bestellen zonder dat u een recept nodig heeft. U kunt veilig en eenvoudig betalen met uw eigen bank via iDEAL. Als u in België woont, kunt u gebruikmaken van Bancontact om Nitrazepam online te bestellen. Op dit moment bieden we Nitrazepam van het merk Teva aan, met een dosering van 5 mg per tablet. Een doosje bevat 30 tabletten, elk met 5 mg Mogadon.

1 beoordeling voor NITRAZEPAM 5 MG 30 Tabletten

 1. Sandra

  Medicatie werkt heel goed, blij dat jullie er weer zijn.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *