Ketamine Suiker

 50,00 275,00

(1 klantbeoordeling)
Ketamine Suiker
Ketamine Suiker  50,00 275,00

Trustpilot Stars

Super service, Betrouwbaar en Snel.

 • Klanten beoordelen ons met 5 sterren
 • Vandaag besteld is morgen is huis
 • Betaal veilig met iDeal, Bancontact of Sofort
Beveiligde Betaal Methoden

Ketamine is ook bekend onder verschillende namen, zoals Keta, Special K en K. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt als narcosemiddel wordt ook gebruikt in de geneeskunde. Het is beschikbaar zowel in poedervorm als in vloeibare vorm. Ketamine Poeder heeft een uiterlijk vergelijkbaar met dat van snuifbare cocaïne, maar het heeft een naast de suiker variant ook een kristalachtige variant bekend als ketamine naald. Het smaakt bitter en heeft een verdovend effect op de tong.

Soms komt het voor dat gebruikers zich vergissen en denken dat ze cocaïne snuiven. Het is echter belangrijk op te merken dat de dosering van ketamine suiker veel lager is, wat het risico op overdosering met zich meebrengt. Daarnaast kan ketamine suiker worden vermengd met andere stoffen. Om die reden is het verstandig om je ketamine te laten testen voordat je het gebruikt.

Werkingsduur:
Normaal gesproken duurt de werking van Ketamine Suiker 2 tot 4 aan uur bij eenmalige inname. Echter, in de praktijk nemen veel consumenten het product meerdere keren in op een avond, wat de totale werking kan verlengen.

Gebruiksvoorschriften:

Bij lage doseringen heeft ketamine suiker een stimulerend effect dat enigszins vergelijkbaar is met cocaïne, maar met een dromerige en trippy ondertoon. Een iets hogere dosis kan een gevoel van dronkenschap teweegbrengen, waarbij coördinatie en helder denken bemoeilijkt worden. Deze dosis zorgt er ook voor dat pijn minder sterk wordt waargenomen, vanwege de verdovende werking.

Bij hogere doseringen komen hallucinaties en intense, psychedelische dromen voor. Dit kan zelfs leiden tot bijna-doodervaringen, waarbij mensen het gevoel hebben hun lichaam te verlaten. Tijdens dit soort “ketamine roes” wordt bewegen erg moeilijk, en dit wordt vaak aangeduid als de “k-hole”. Mensen zitten of liggen dan in een staat waarin ze niet meer reageren op anderen.

Doseringen Licht: 10-30 mg Gemiddeld: 30-70 mg Hoog: 70+ mg

LET OP! Ketamine Suiker

 • Het krijgen van ongelukken.
 • Bewusteloosheid.
 • Angst, verwarring, desoriëntatie.
 • Geestelijke afhankelijkheid.
 • Urologische klachten
 • hersenen beschadigd kunnen raken
 • kan leiden tot een overdosis.
 • Niet gebruiken bij hart- en -vaatziekten.
 • Niet gebruiken bij zwangerschap.


Opzoek naar andere soorten drugs zoals Cocaine, Crystal Meth, XTC, MDMA, SPEED (Droog), SPEED (Nat), XTC MDMA (Pillen)?
Voor alle andere medicijnen en drugs bekijk dan alles in onze shop: Alle Medicatie

1 beoordeling voor Ketamine Suiker

 1. Monique

  Goed spul, had hier nog niet eerder besteld, maar ik ben dik tevreden. vaste klant erbij

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *