SPEED Paste (Nat)

 20,00 275,00

(1 klantbeoordeling)

Trustpilot Stars

Super service, Betrouwbaar en Snel.

 • Klanten beoordelen ons met 5 sterren
 • Vandaag besteld is morgen is huis
 • Betaal veilig met iDeal, Bancontact of Sofort
Beveiligde Betaal Methoden

Speed Paste (Amphetamine) is een stimulerend middel dat een oppeppend gevoel geeft.

Speed, ook bekend als Amphetamine, is een recreatieve drug en wordt meestal verkocht in poedervorm. Naast het recreatieve gebruik wordt Amphetamine ook vaak gebruikt bij de behandeling van ADHD.

Het stimuleert het centrale zenuwstelsel en verhoogt het dopaminegehalte, waardoor gebruikers positieve effecten kunnen ervaren. Hierdoor kan er ook verslaving ontstaan.

Enkele effecten van Speed Paste (Amphetamine) zijn verhoogde alertheid, een energieboost, spraakzaamheid, verlies van honger en dorst, wijde pupillen, een verhoogde hartslag en bloeddruk.

Er zijn veel variabelen bij het productieproces van Speed Paste (Amphetamine). Het wordt vaak gemaakt vanuit verschillende precursoren. Wij produceren onze Speed Paste (Amphetamine) vanuit ‘BMK‘. Sommige producenten voegen echter cafeïne toe aan het product, wat gevaarlijk kan zijn voor gebruikers die het product injecteren, omdat cafeïne meestal niet oplosbaar is in het bloed. Onze Speed is NIET vermengd met cafeïne.

Werkingsduur:
Normaal gesproken duurt de werking van Speed Paste (Amphetamine) 4 tot 8 uur bij eenmalige inname. Echter, in de praktijk nemen veel consumenten het product meerdere keren in op een avond, wat de totale werking kan verlengen.

Gebruiksvoorschriften:
Speed Paste (Amphetamine) kan je op verschillende manieren gebruiken. Je kan het opsnuiven, maar hiervoor moet het product goed droog zijn.

Je kan het ook injecteren, maar het is van cruciaal belang om te controleren of er geen cafeïne aanwezig is, omdat dit fatale gevolgen kan hebben. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat wij kwaliteit leveren en het welzijn van onze klanten vooropstellen.

Verder kunt u het ook slikken in verschillende vormen, zoals in een capsule, pilvorm, of in een ‘bommetje’. Een ‘bommetje’ is een kleine hoeveelheid Speed ingewikkeld in een soort papier.

De aanbevolen dosering varieert van 5 mg tot 30 mg, of 4 ml tot 24 ml.

U kunt het product het beste opslaan in een koude omgeving, zoals een vriezer, en altijd uit de buurt van zonlicht houden. Bewaar het product luchtdicht.

LET OP! Speed Paste (Amphetamine)

 • kan uw tanden beschadigen.
 • kan uitdroging veroorzaken.
 • kan slapeloosheid veroorzaken.
 • kan tot hersenschade leiden.
 • kan tot gewichtsverlies leiden.
 • kan in extreme gevallen lichte hallucinaties veroorzaken.
 • kan leiden tot een overdosis.
 • Het lichaam went aan , hoe meer u het gebruikt, hoe meer u nodig zult hebben om hetzelfde effect te ervaren; gebruik verstandig.
 • Niet gebruiken bij hart- en -vaatziekten.
 • Niet gebruiken bij zwangerschap.


Opzoek naar andere soorten drugs zoals Cocaine, Crystal Meth, XTC of MDMA?
Voor alle andere medicijnen en drugs bekijk dan alles in onze shop: Alle Medicatie

1 beoordeling voor SPEED Paste (Nat)

 1. Monique

  Goed spul, had hier nog niet eerder besteld, maar ik ben dik tevreden. vaste klant erbij

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Breng me op de hoogte wanneer het artikel weer op voorraad is