Tramadol 50mg (30 tabletten)

 60,00

(2 klantbeoordelingen)
Op voorraad
Tramadol 50mg
Tramadol 50mg (30 tabletten)  60,00

Trustpilot Stars

Super service, Betrouwbaar en Snel.

 • Klanten beoordelen ons met 5 sterren
 • Vandaag besteld is morgen is huis
 • Betaal veilig met iDeal, Bancontact of Sofort
Beveiligde Betaal Methoden

Belangrijk inforamtie over Tramadol 50MG
Tramadol 50MG is een morfineachtige pijnstiller (opiaat). Het heeft een sterke pijnstillende werking. Artsen schrijven het voor bij plotselinge of langdurige hevige pijn. Soms schrijven artsen het voor bij seksuele stoornissen (voortijdige zaadlozing).

Hoe?

 • Gewone capsules: Neem de capsules in met een half glas water.
 • Oplostabletten (‘disp’ of ‘disper’): Laat de tablet in water uiteenvallen, roer het mengsel en drink het op. Spoel het glas daarna met water en drink dat ook op.
 • Langwerkende tabletten (met vertraagde afgifte, ‘retard’): Slik de tabletten in hun geheel door met een half glas water. Kauw de tabletten niet en maak ze niet fijn, omdat ze bedoeld zijn om langzaam op te lossen en zo minder bijwerkingen te geven en langer te werken.
 • Langwerkende capsules (met vertraagde afgifte, ‘retard’): Slik de capsules in met een half glas water. U mag de capsules ook openen voordat u ze inneemt, maar kauw of vermaal de korrels niet. Ze zijn ontworpen om langzaam op te lossen voor verminderde bijwerkingen en een langdurig effect.
 • Bruistabletten: Los de bruistablet op in een half glas water, wacht tot het bruisen is gestopt en drink het glas leeg. Spoel het glas daarna na met een beetje water en drink dat ook op.
 • Zetpillen: Breng de zetpil in uw anus in. Het maakt niet uit of de punt naar voren of naar achteren wijst. Maak de zetpil vochtig met een beetje water om het inbrengen te vergemakkelijken.
 • Druppels: Druppel het voorgeschreven aantal druppels in een glas water. Drink de drank volledig op. Spoel het glas daarna na met een beetje water en drink dat ook op.

Wanneer?

Het maakt niet uit op welke momenten u Tramadol 50MG gebruikt. Meestal raadt de arts aan dit medicijn altijd op dezelfde tijden in te nemen en niet te wachten tot de pijn weer toeneemt.

Hoe lang?

Gebruik Tramadol 50MG zo lang als uw arts aangeeft dat het nodig is. Als u dit medicijn gedurende meerdere maanden gebruikt, bestaat er een kans dat u eraan gewend raakt en het geleidelijk moet afbouwen voordat u volledig kunt stoppen. Volg altijd het advies van uw arts.

Wilt u meer te weten komen over het gebruik hiervan? zie bijsluiter.
Bent u toch opzoek naar iets anders? bekijk dan hier alles in de shop: Alle Medicatie

2 beoordelingen voor Tramadol 50mg (30 tabletten)

 1. Monique

  Goed spul, had hier nog niet eerder besteld, maar ik ben dik tevreden. vaste klant erbij

 2. J (geverifieerde eigenaar)

  Al veel besteld, op deze site. Nog nooit teleurgesteld. Altijd in oplossingen denken!! Zelfs goede communicatie mogelijk!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *