Diazepam 10mg (30 tabletten)

 55,00

(6 klantbeoordelingen)
Op voorraad
diazepam 10mg
Diazepam 10mg (30 tabletten)  55,00

Trustpilot Stars

Super service, Betrouwbaar en Snel.

 • Klanten beoordelen ons met 5 sterren
 • Vandaag besteld is morgen is huis
 • Betaal veilig met iDeal, Bancontact of Sofort
Beveiligde Betaal Methoden

Belangrijk inforamtie over Diazepam 10mg

Diazepam 10mg is een medicijn dat tot de groep benzodiazepinen behoort net als Bromazepam. Het heeft kalmerende, spierontspannend eigenschap, vermindert gevoelens van angst en beïnvloedt de overdracht van elektrische prikkels in de hersenen. Artsen schrijven diazepam 10mg het voor bij angstgevoelens en gespannenheid, slapeloosheid en alcoholontwenning.


Hoe?

Slik de tabletten met een half glas water.

Wanneer?

Angst en spanning:

 • Verdeel diazepam 10mg gelijkmatig over de dag, ongeveer elke 6 tot 8 uur. Als u dit medicijn alleen gebruikt voor speciale gevallen zoals vliegangst, neem het dan minstens 2 uur van tevoren in.

Slapeloosheid:

 • Neem diazepam 10 mg ten minste 1 uur voor het slapengaan in. Neem het alleen als u na inname minstens 8 uur de tijd heeft om te slapen. Als u eerder moet ontwaken, kunt u nog te veel last hebben van de versuffende werking.

Alcoholontwenning:

 • Neem de eerste dosis diazepam voor de eerste ontwenningsverschijnselen zich meestal binnen 12 uur voordoen. Verdeel de tabletten gelijkmatig over de dag, ongeveer elke 6 tot 8 uur.

Hoe lang?

Angst of spanning:

 • Gebruik Diazepam 10mg niet langer dan 2 maanden achter elkaar, omdat er dan een risico op afhankelijkheid bestaat. Probeer ook andere manieren te vinden om uw angst en spanning te verminderen en vraag advies aan uw arts.

Slapeloosheid:

 • Bij sporadisch gebruik kan dit middel u helpen om goed te slapen. Gebruikt u het bijna elke nacht, dan zal het effect na enkele weken verminderen. Gebruik het daarom alleen in bijzondere situaties. Bij dagelijks gebruik gedurende meer dan twee weken bestaat er kans op ‘ontwenningsslapeloosheid’. Gebruik het daarom slechts af en toe en niet langer dan enkele dagen achter elkaar. Gebruik het in geen geval langer dan vier weken achter elkaar.

Alcoholontwenning:

 • De ontwenningsverschijnselen bij alcoholverslaving verdwijnen meestal binnen een week. Daarna kunt u het gebruik van dit medicijn in enkele dagen afbouwen.

6 beoordelingen voor Diazepam 10mg (30 tabletten)

 1. Monique

  Goed spul, had hier nog niet eerder besteld, maar ik ben dik tevreden. vaste klant erbij

 2. Renger Brouwer

  Werkt goed, snelle levering

 3. Anneke Franke

  Top service, erg fijn.

 4. Anneke Franke

  Uitstekende levering en produkten!

 5. Romy Gaillard

  Alles altijd helemaal goed! En hele snelle service. Snel krijg ik mijn vragen beantwoord en bestelling word snel bezorgd!

 6. Astrid Groenenboom (geverifieerde eigenaar)

  Een hele snelle service

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *