Fentanyl Aurobindo 75mcg Pleister

 35,00

Op voorraad
Fentanyl Aurobindo
Fentanyl Aurobindo 75mcg Pleister  35,00

Trustpilot Stars

Super service, Betrouwbaar en Snel.

  • Klanten beoordelen ons met 5 sterren
  • Vandaag besteld is morgen is huis
  • Betaal veilig met iDeal, Bancontact of Sofort
Beveiligde Betaal Methoden

Fentanyl Aurobindo 100mcg kopenFentanyl 25 mg behoort tot de groep benzodiazepinen en wordt gebruikt als een slaapmiddel.


Fentanyl Aurobindo voor zeer heftige pijnklachten kunt u de pleisters met een afgifte van 100 microgram per uur bestellen. Bestel dit medicijn gemakkelijk online en ontvang het binnen 1 tot 2 werkdagen met Track & Trace verzending binnen Nederland. Raadpleeg de informatie over verzending en levering voor meer details.

Fentanyl is een krachtige pijnstiller en dient uitsluitend gebruikt te worden bij ernstige pijnklachten.

Dit medicijn heeft de volgende eigenschappen

Fentanyl Aurobindo is een krachtige medicatie en wordt meestal voorgeschreven door specialisten, zoals pijnspecialisten of oncologen, voor specifieke gevallen van ernstige pijn. De pleisters zijn ontworpen voor langdurige afgifte van fentanyl over een periode van 72 uur. Dit zorgt voor een gestage en gecontroleerde pijnverlichting.

Fentanyl Duur van Gebruik


Breng de pleister aan op een schone, droge en onbehaarde huid volgens de instructies in de bijsluiter. Vermijd beschadigde huidgebieden en plaats de pleister niet op wonden of ontstoken huid.

Gebruik de Fentanyl pleister gedurende de voorgeschreven tijd. Verwijder de pleister niet eerder of later dan aangegeven door uw arts. Volg het voorgeschreven schema voor het vervangen van pleisters. Dit kan variëren, bijvoorbeeld om de 72 uur. Verwijder de gebruikte pleister voorzichtig en vouw deze dubbel voordat u deze weggooit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fentanyl Aurobindo 75mcg Pleister” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *